PROKLETSTVO PORODICE KARDAŠIJAN, DROGA I ALKOHOL UMALO SU GA UBILI: Bio je na ivici smrti, 2015. godine se predozirao, a sada se vraća košarci
Foto: Instagram

Ponovo na parketu

PROKLETSTVO PORODICE KARDAŠIJAN, DROGA I ALKOHOL UMALO SU GA UBILI: Bio je na ivici smrti, 2015. godine se predozirao, a sada se vraća košarci

Košarka -

Ime Lamara Odoma dobro je poznato ljubiteljima košarke, ali na njegovu nesreću i onima koji baš i ne prate pomno ovaj sport.

Nažalost, jer su na to najviše uticali članovi porodice Kardašijan.

Odom je 14 godina igrao u NBA ligi, sa Los Anđeles Lejkersima je osvojio dve titule i jednom je bio najbolji šesti igrač lige.

Ali, pre 10 godina Odom je napravio najveću grešku koju jedan košarkaš u Americi može da učini - spanđao se sa porodicom Kardašijan. Istorija je prebogata košarkašima koji su na razne načine i sa radnim članovima ove porodice imali bliske kontakte i koji su posle toga krenuli stramputicom.

Upravo se to desilo i Lamaru.

Odom je od 2009. godine bio u braku sa Klo Kardašijan. Venčali su se posle samo mesec dana veze i uspeli da izdrže tek nekoliko godina. Ubrzo je život počeo da mu se raspada. Upao je u probleme sa drogom i alkoholom.

Poslednju utakmicu u NBA ligi je odigrao 2013. godine, da bi 2015. godine narodski rečeno, pobegao grobaru sa lopate. Odom je završio u bolnici pošto se predozirao i nekoliko dana je bio bliži smrti nego životu. Predozirao se kombinacijom kokaina i lekova za potenciju.

Krenuo je na odvikavanje i tvrdi da je čist već više od godinu dana.

Posle pet godina Lamar je rešio da se vrati košarci. Iako ima 38 godina, potpisao je ugovor sa kineskom ekipom Šenzen Lepardsi.

"Hvala Bogu što mi je dao još jednu šansu i hvala navijačima na ljubavi i podršci tokom svih ovih teških godina. Nikad ne odustaj od sebe i veruj da samo Bog može da stvori čuda kojima se nadaš. Košarka i moja deca uvek su mi bili svetlost života i na njih se sad fokusiram", napisao je Odom na Instagramu.

Klo Kardašijan, sa kojom se u međuvremenu rastao, trenutno je u vezi sa drugim košarkašem, članom Klivlenda Tristanom Tompsonom.

Da li da napomenemo da će Tompson želeti da zaboravi minulu sezonu što pre i da je, nezadovoljan statusom u ekipi, zatražio da pređe u novi klub?

Kurir sport

Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track