Nenad Krstić u CSKA do 2014.

Produžen ugovor

Nenad Krstić u CSKA do 2014.

Košarka -
Srećan sam jer ostajem u najboljem klubu u Evropi, trudiću se da CSKA ponovo dođe do završnice Evrolige i da osvaja domaća takmičenja

MOSKVA - Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić produžio je ugovor sa moskovskim CSKA na još dve godine, saopšteno je na sajtu ruskog kluba.

"Srećan sam jer ostajem u najboljem klubu u Evropi, trudiću se da CSKA ponovo dođe do završnice Evrolige i da osvaja domaća takmičenja. Nisam imao sumnje da li ću ostati, samo sam razmatrao ponude NBA klubova. Ekipa ima novog trenera i nadam se da ćemo brzo pronaći zajednički jezik", rekao je Krstić.

Predsednik CSKA Andrej Vatutin izrazio je zadovoljstvo što će Krstić još dve godine braniti boje "armejaca" i da je dogovor sa srpskim košarkašem bio jedan od prioriteta prelaznog roka.

"Za samo godinu dana u našem klubu Krstić je dokazao da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji centar u Evropi. On je bio prijatno iznenađenje za navijače kako zbog doslednosti, viskog nivoa košarke, borbenosti, tako i ljubaznosti i otvorenosti prema svima", rekao je Vatutin.

Krstić se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Srbije, a prošle sezone je bio deo najbolje petorke u Evroligi sa prosečni učinkom od 14.7 poena i 5.5 skokova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track