NIŠTA OD BIG BEBE: Glen Dejvis ipak ne dolazi u Zadar!
Foto: Printscreen

PUKLO U POSLEDNJEM TRENUTKU

NIŠTA OD BIG BEBE: Glen Dejvis ipak ne dolazi u Zadar!

Košarka -

Američki košarkaš Glen Dejvis ipak neće ove sezone nositi dres Zadra, rekao je danas sportski direktor tog kluba Branimir Longin.

Longin je tu informaciju potvrdio pre današnje utakmice Zadra i Cedevite u ABA ligi, a nakon meča održana je i konferencija za medije.

Članovi uprave Zadra Branimir Longin i Željko Žilavec su rekli da nisu mogli da pristanu na ucene Dejvisa.

"Izvinjavam se navijačima koji su došli da vide Dejvisa. To se, nažalost, neće dogoditi. Problemi su počeli u petak, kada me zvao - virus, nervoza, nostalgija za domom... Rekao je i da nije shvatio tu ozbiljnost - dva treninga dnevno, duga putovanja...", rekao je Longin, prenosi Hina.

On je dodao da je klub uradio sve kako bi Dejvis ostao.

"Hteli smo da mu damo više novca. Naravno, u okviru budžeta koji imamo. Medjutim, onda je počeo s drugim zahtevima - biranjem utakmica, treninga... Nismo mogli da pristanemo na ucene", dodao je on.

Direktor Zadra Željko Žilavec je rekao da ništa nije ukazivalo na ovakav razvoj dogadjaja.

"Ne znam kako smo to mogli da pretpostavimo, možda se tako radi u Americi... Ali, ti zahtevi, dizanje novca u zadnji čas, mi preko toga nismo mogli preći. Negde se mora povući crta. Ova garnitura neće nikome dozvoliti, bez obzira na svoju veličinu, da se igra s imenom Zadra", rekao je Žilavec.

Košarkaški klub Zadar je u ponedeljak saopštio da je Glen Dejvis, koji iza sebe ima devet NBA sezona, novi igrač tog kluba. Kako je tada saopšteno, sa 206 centimetara visokim 32-godišnjakom potpisan je ugovor do kraja sezone, s opcijom da Zadar može da raskine saradnju nakon dva meseca.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track