spreman na sve

EMOTIVNA ISPOVEST STEFANA JANKOVIĆA: Ljudi, ja sam Srbin, neću da se delimo na zvezdaše i partizanovce! Živim u kući navijača Zvezde, on mi je čestitao! (KURIR TV)

Košarka -

Posle niza peripetija i prave sage, Stefan Janković se vratio u Srbiju i posle razlaza sa Crvenom zvezdom i kratke epizode u Fuenlabradi obukao dres košarkaša Partizana.

On se posle debija u dresu tima iz Humske vrlo emotivno obratio predstavnicima medija, koji su posle poraza Partizana od Asvela 78:89 ušli u svlačionicu srpskog kluba.

- Ljudi, bilo bi sada glupo da kažem kako sam najveći “grobar”. Iskreno ne interesuju me previše te navijačke strasti. Ja sam pre svega Srbin i volim ovu zemlju. Zato sam i došao ovde da igram. Biću profesionalac i daću sve od sebe u dresu Partizana. Prošao sam mnogo toga, bomba je pala na 200 metara od mene, ne plašim se ničega - rekao je Janković.

On je zatimn istakao:

- Mislim da sam prihvaćen. Znam šta će biti i derbi i sve. Ja sam košarkaš. Nisam hteo da dajem izjave, hoću samo da igram košarku. To mi je posao. Volim ovu zemlju, a kako sam prihvaćem, na meni je samo da dam sve od sebe. Borben sam, boriću se, a ostalo nije do mene. Ako me posle toga neko ne gotivi, šta ja da radim?

foto: Starsport©

Janković je zatim prokomentarisao i debi u Partizanu.

"Izgubili smo utakmicu. Uvek je teško posle poraza, ali šta da radimo. Idemo dalje. Asvel je baš jaka ekipa, posebno u odbrani. Liče na evroligašku ekipu. Dali smo sve do sebe, idemo dalje. Imamo sada meč protiv Zadra u Areni", rekao je Janković.

"Ja sam tip kada izgubim utakmicu nije mi bitno kako sam odigrao. Iskreno kažem. da sam odigrao loše, a da smo pobedili bio bih srećniji. Imao sam samo jedan trening, a sada jednu utakmicu. Ne mogu posle pet meseci da očekujem ne znam šta. Mislim na trening sa ekipom", dodao je Janković.

On je na kraju ispričao i jednu zanimljivost:

"Iznajmio sam kuću od zvezdaša. Čestitao mi je prelazak u Partizan"

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track