JOKIĆ PUNIO SVE KOLONE! Još jedna pobeda sjajnog Denvera, nezaustavljivi Marej brojao do 48! (VIDEO)
Foto: AP

LUDA NBA NOĆ

JOKIĆ PUNIO SVE KOLONE! Još jedna pobeda sjajnog Denvera, nezaustavljivi Marej brojao do 48! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Boston Seltikse sa 115:107 u uzbudljivoj NBA noći.

Sjajan meč u Koloradu obeležio je plejmejker Nagetsa Džamal Marej koji je upisao 48 poena, pet skokova, četiri asistencije i šutom iz igre 19/30.

Odbrana Bostona nije imala rešenja za nezaustavljivog Kanađaninina.

Andrea Trinkijeri debituje pred Partizanovom publikom. Kvota da će je pozdraviti pobedom iznosi 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Trento.

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je problema sa ličnim greškama, a na kraju je ostvario učinak od osam poena, 10 skokova i osam asistencija, uz 2/3 šut iz igre. Seltikse je predvodio Irving sa 32 poena, pet skokova i asistencija, dok su po 15 ubacili Tejtum i Braun. Kod Nagetsa još su se istakli Heris i Lajls sa 13 i Milsep sa 10 poena.

Boston je odlično krenuo meč, u prvoj deonici imali su čak +18, međutim Nagetsi su uspeli da se vrate u drugoj deonici i čak povedu na 20 sekundi do kraja prvog perioda igre. Ipak, poluvreme je završeno trojkom Bostona i prednost Kelta je iznosila samo +2, 56:54. U trećoj deonici rasplamsala se borba, Irving i Marej su pravili šou na terenu i milina je bila gledati ih. Denver je odigrao bolju 3/4 i pred poslednju deonicu imali su +7, 88:81. Četvrta četvrtina apsolutna je prošla u znaku Kanađanina koji je pogađao iz svih pozicija i Nagetsi su zasluženo pobedili prvog kandidata na istočnoj konferenciji.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track