IGRAO ZA LEJKERSE, A U PARTIZANU VIŠAK: Trinkijeriju ne treba Braun
Foto: KK Partizan

amerikanac na izlaznim vratima

IGRAO ZA LEJKERSE, A U PARTIZANU VIŠAK: Trinkijeriju ne treba Braun

Košarka -

Entoni Braun je stigao u Partizan s reputacijom nekadašnjeg startera u Lejkersima, a posle 20 dana u crno-belom jasno je da pakuje kofere!

Entoni je samo jedan u nizu promašaja kluba iz Humske, a kako je na kraju ispalo - doveden je igrač na pogrešnoj poziciji. To je i priznao novi trener Partizana Andrea Trinkijeri, koji je objasnio da, pored Zagorca i Sija, ne vidi mesto za Amerikanca. Braun igra kao bek šuter i krilo, a trenutno se ne uklapa u Trinkijerijevu viziju.

- Jako mi je teško da mu nađem mesto u istoj ekipi sa Zagorcem i Sijem. Morao sam da očistim kuću kad sam došao, jer moramo da znamo kako da igramo. Nije mi drago, Entoni Braun je imao dobre treninge, ali je prioritet Partizan, a ne individualni igrači - bio je jasan Trinkijeri u gostovanju na SOS kanalu.

foto: AP

Partizan je ponovo zaigrao "ruski rulet" s pojačanjem iz SAD i ponovo napravio štetu. Doduše, pominjala se svota od oko 130.000 dolara do kraja sezone, a crno-beli najverovatnije imaju opciju raskida bez težih posledica, tako da će ih ovaj potez koštati oko 20.000 zelembaća.

Entoni Braun

Evrokup 2 utakmice 8,5 minuta 0 poena 3 skoka

ABA liga 1 utakmica 2 minuta 0 poena 0 skokova

Kurir sport, foto: KK Partizan, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track