Maljkovićeva: U Estoniji spavamo na stanici
Foto: KURIR

Na putu za Evrobasket

Maljkovićeva: U Estoniji spavamo na stanici

Košarka -
Imamo teško gostovanje, u teških uslovima, a da pojasnim i zašto - spavamo na železničkoj stanici u Estoniji. Neka samo to uzmemo u obzir, istakla je Maljkovićeva.

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je posle pobede nad Poljskom 67:62 i velike šanse za plasmana na Evropsko prvenstvo, da je to veliki uspeh za mladi tim, koji je kvalifikacije izneo sa osam debitanata.

Ipak, sve je šokirala rečima da će u Estoniji, čijoj selekciji gostuju u poslednjem kolu, spavati na železničkoj stanici.

„Svesni smo šta nas očekuje u Estoniji, jer svi igraju košarku. Ne računam da pobedimo visokom razlikom, kao što smo to uradile u Kragujevcu, gde smo nekom fantastičnom igrom, a mnogo lošom protivnika, pobedili sa 50 razlike. To nije bio realan rezultat. Imamo teško gostovanje, u teških uslovima, a da pojasnim i zašto - spavamo na železničkoj stanici u Estoniji. Neka samo to uzmemo u obzir. Naravno, mi tamo idemo na pobedu i nakon ovog dana ne mogu da zamislim drugi scenario, samo apelujem na opreznost“, istakla je Maljkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track