PREKIPELO! TEO VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI! Srpski plejmejker rešio da se vrati u Evropu!
Foto: Profimedia

dosta mu amerike

PREKIPELO! TEO VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI! Srpski plejmejker rešio da se vrati u Evropu!

Košarka -

Košarkaš Los Anđeles Klipresa Miloš Teodosić izjavio je da se vraća u Evropi, napominjući da još nije siguran da li će se to dogoditi u toku ili na kraju sezone.

Inače, srpskom reprezentativcu ugovor se NBA timom ističe na kraju sezone.

- Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo - poručio je Teo za Glas Amerika i dodao:

- Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na manju minutažu, ali pokušavam.

Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da ćemo videti šta će biti u nastavku sezone.

Miloš Teodosić je izjavio da mu je prioritet da sa Srbijom naredne godine na Svetskom prvenstvu u Kini ostvari što bolji rezultat i da nastave sa osvajanjem medalja kao što je bio slučaj prethodnih godina.

- Sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Prvo verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju kroz kvalifikacije izboriti plasman u Kini. Što se tiče mene, ja sam na raspolaganju selektoru i uvek mi je bila čast da igram za svoju zemlju - zaključio je Teodosić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track