reakcija

DA UČIMO: Evo šta Novica Veličković kaže posle poraza u derbiju (KURIR TV)

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa mora da nauči iz današnjeg poraza od Crvene zvezde.

"Jako je teško i svaki derbi vuče neke posebne emocije. Imali smo nekoliko loših minuta, moramo da učimo na ovome i da iskoristimo pauzu da svako od nas krene da radi još više da bismo napredovali i indovidualno i kao tim. Žao mi je što nismo pobedili u ovakvoj atmosferi, ali čestitao bih protivniku na pobedi", rekao je Veličković novinarima posle utakmice.

Partizan je poražen od Crvene zvezde sa 77:71 u devetom kolu ABA lige.

"Nije se vezivalo mnogo naših loših odbrana, ali prelomili su na iskustvo. Nije niko s namerom pogrešio i ne može ni na koga da se uperi prstom, jednostavno su uspeli da naprave preoket", rekao je Veličković.

Njegov nastup bio je neizvestan.

"Dosta naporno sam radio da bih pomogao ekipi, dugo nisam u takmičarskom ritmu. To nije opravdanje, ali za mnoge je ovo prva utakmica ovakvog tipa", naveo je Veličković.

Posebno pohvalno je govorio o navijačima Partizana.

"Apsurd je pričati o publici, moramo pobedama da im pružamo satisfakciju. Partizan ima publiku koja razume košarku i zahvalni smo im na tome", rekao je kapiten crno-belih.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track