PRORADIO MU BALKANSKI GEN: Kokoškov poludeo posle OVOG poteza svog košarkaša i NASRSNUO na njega! Srpski trener se jedva suzdržao (VIDEO)
Foto: Printscreen

nba

PRORADIO MU BALKANSKI GEN: Kokoškov poludeo posle OVOG poteza svog košarkaša i NASRSNUO na njega! Srpski trener se jedva suzdržao (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Jute pobedili su prošle noći u Solt Lejk Sitiju ekipu Hjustona sa 118:91, a trijumfe u NBA ligi upisali su i Boston i Portland.

Jutu je do pobede vodio Derik Fejvors sa 24 poena, uz deset skokova, Džo Ingls je dodao 18, a Dante Eksam 15 poena. Na drugoj strani, Džejms Harden je postigao 15, dok su Kris Pol i Klint Kapela ubacili po 12.

Juta je gotovo ceo meč odigrala bez Rudija Gobera, pošto je Francuz posle nešto manje od tri minuta igre zaradio isključenje. To, ipak, nije poremetilo Džezere koji su odigrali odličan meč i u dva navrata imali i 37 poena prednosti.

Ekipa Jute sada ima 13 pobeda i isto toliko poraza, dok Hjuston ima skor 11/13.

Košarkaši Portlanda su slavili protiv Finiksa sa 108:86 i tako prekinuli seriju od tri uzastopna poraza.

Navijačima je verovatno bilo mučno gledati šta se dešavalo u trećoj četvrtini meča koji su izgubili od Portlanda (86:108), kada je Srbin imao verbalni duel sa igračem Mikalom Bridžisom.

Naime, Bridžis je u jednom trenutku bespotrebno faulirao Lilarda pri šutu za tri poena, a to je Kokoškova ''izbacilo iz takta.'' Zakoračio je na parket i pokušao nešto da objasni svom košarkašu, ali ovaj nije želeo da ga sluša.

U jednom trenutku se činilo da će verbalni sukob prerasti u fizički, pogotovo što je Kokoškov držao Bridžisa i nije mu dozvoljavao da sedne na klupu.

Demijan Lilard je predvodio Portland sa 25 poena, dok je Džejk Lajmen dodao poen manje. U redovima Finiksa, koji je izgubio i sedmu utakmicu u nizu, najefikasniji je bio Troj Denijels sa 15 poena.

Košarkaši Bostona su na svom terenu pobedili Njujork sa ubedljivih 128:100 za svoj četvrti trijumf u nizu.

Kajri Irving je predvodio Boston sa 22 poena, Džajlen Braun je dodao poen manje, dok je Al Horford utakmicu završio sa 19 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Tim Hardevej sa 22 postignuta poena.

Boston sada ima 14 pobeda i 10 poraza, a Niksi skor od 8/18.

Kurir sport/Beta

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track