SVETI NIKOLA, POMOZI PARTIZANU: Crno-beli sudbinu plasmana u TOP 16 Evrokupa drže u svojim rukama! Evo šta im je potrebno protiv Turaka za prolaz
Foto: ABA Liga

rasplet

SVETI NIKOLA, POMOZI PARTIZANU: Crno-beli sudbinu plasmana u TOP 16 Evrokupa drže u svojim rukama! Evo šta im je potrebno protiv Turaka za prolaz

Košarka -

Košarkaši Partizana će posle trijumfa Valensije nad Trentom (95:83) u 10. kolu C grupe Evrokupa u situaciji da se pobedom nad Turk Telekomom (sreda 20.00 dvorana Aleksandar Nikolić) od dva razlike plasira u TOP 16, a da mu trijumf od pet i više poena donese treće mesto u grupi pred drugu fazu.

To je tako jer se u slučaju pobede Partizana nad Turk Telekomom sa najmanje dva razlike stvara krug od tri ekipe sa skorom 4 pobede i šest u kom su Partizan, Zenit i Turk Telekom, a u kom turski tim ima najlošiji međusobni skor.

Partizan, ako se domogne trećeg mesta u Grupi C, sastaće se sa Monakom, sa poraženim iz duela Alba - Lokomotiva Kubanj i Ritasom, a ukoliko budu četvrti sa Uniksom, Andorom i Cedevitom.

Partizanov poslednji meč u grupi Evrokupa nosi ogromnu važnost! Kvota na trijumf crno-belih protiv Turk Telekoma sa više od 6,5 poena razlike je 2,29! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Turk Telekom.

Što se tiče same utakmice, Valensija je sve vreme vodila i uspešno odbijala napade domaćina. Hog i Marbl su imali po 16 poena kod domaćina, a kod gostiju Tomas i Martinez po 20 poena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track