KK CERAK ZA NAJMLAĐE: Besplatan košarkaški kamp za mališane sa Čukarice
Foto: promo

ZA DEČAKE I DEVOJČICE OD 7 DO 12 GODINA

KK CERAK ZA NAJMLAĐE: Besplatan košarkaški kamp za mališane sa Čukarice

Košarka -

Košarkaški klub Cerak osmislio je sjajan način da tokom zime obraduje najmlađe stanovnike opštine Čukarica.

Jedan od najpoznatijih malih beogradskih klubova, koji je i te kako uspešan u radu sa mladima, do 31. januara 2019. godine organizuje besplatan košarkaški kamp za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 12 godina koji stanuju na opštini Čukarica.

Želja je da se što većem broju dece omogući da budu fizički aktivna u cilju prevencije zdravlja, počnu da treniraju i zavole košarku. Treninzi se održavaju u OŠ "Ujedinjene nacije", a glavni trener je Dušan Ugrčić.

Takođe, u sklopu promocije zdravog načina života među najmlađom populacijom, KK Cerak organizuje i akciju pod nazivom "Sportom do zdravlja".

Do kraja januara treneri KK Cerak u saradnji sa stručnim licima iz ordinacije za fizikalnu medicinu, rehabilitacije i vežbanje Fiziotim organizuju niz predavanja o pravilnoj ishrani, zatim pokazne specijalističke treninge i besplatne preglede za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 12 godina. Sve sa ciljem prevencije i očuvanja njihovog zdravlja.

Vrhunski stručnjaci će najmlađe upoznati sa zdravim načinom života i značajem bavljenja sportom. Ideja KK Cerak je da mladi košarkaši novu 2019. godinu započnu zdravo i spremno za nove aktivnosti na terenu.

Svi koji žele da učestvuju u ovim besplatnim programima mogu da se prijave putem mejla kkcerak2000@gmail.com

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track