Najnovije vesti

KK CERAK ZA NAJMLAĐE: Besplatan košarkaški kamp za mališane sa Čukarice
Foto: promo

ZA DEČAKE I DEVOJČICE OD 7 DO 12 GODINA

KK CERAK ZA NAJMLAĐE: Besplatan košarkaški kamp za mališane sa Čukarice

Košarka

Košarkaški klub Cerak osmislio je sjajan način da tokom zime obraduje najmlađe stanovnike opštine Čukarica.

Jedan od najpoznatijih malih beogradskih klubova, koji je i te kako uspešan u radu sa mladima, do 31. januara 2019. godine organizuje besplatan košarkaški kamp za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 12 godina koji stanuju na opštini Čukarica.

Želja je da se što većem broju dece omogući da budu fizički aktivna u cilju prevencije zdravlja, počnu da treniraju i zavole košarku. Treninzi se održavaju u OŠ "Ujedinjene nacije", a glavni trener je Dušan Ugrčić.

Takođe, u sklopu promocije zdravog načina života među najmlađom populacijom, KK Cerak organizuje i akciju pod nazivom "Sportom do zdravlja".

Do kraja januara treneri KK Cerak u saradnji sa stručnim licima iz ordinacije za fizikalnu medicinu, rehabilitacije i vežbanje Fiziotim organizuju niz predavanja o pravilnoj ishrani, zatim pokazne specijalističke treninge i besplatne preglede za dečake i devojčice uzrasta od sedam do 12 godina. Sve sa ciljem prevencije i očuvanja njihovog zdravlja.

Vrhunski stručnjaci će najmlađe upoznati sa zdravim načinom života i značajem bavljenja sportom. Ideja KK Cerak je da mladi košarkaši novu 2019. godinu započnu zdravo i spremno za nove aktivnosti na terenu.

Svi koji žele da učestvuju u ovim besplatnim programima mogu da se prijave putem mejla kkcerak2000@gmail.com

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...