CRVENA ZVEZDA PRED DERBI SA PODGORIČANIMA: Navijačima Budućnosti zabranjen ulaz u Pionir!
Foto: ABA liga

MEČ POVIŠENOG RIZIKA

CRVENA ZVEZDA PRED DERBI SA PODGORIČANIMA: Navijačima Budućnosti zabranjen ulaz u Pionir!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Budućnost u nedelju u 19.00 u utakmici 13.kola ABA lige.

Tim povodom crveno-beli su se oglasili saopštenjem.

"Kao lider na tabeli, bez poraza u dosadašnjem toku takmičenja u regionalnoj ligi, KK Crvena zvezda organizuje meč koji je proglašenom utakmicom 'povišenog rizika' nakon sastanka sa predstavnicima policije i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice", kaže se na početku saopštenja crveno-belih.

Klub sa Malog Kalemegdana obaveštava da gostujućih navijača neće biti. "Interesovanje navijača Crvene zvezde za ovaj meč je veliko, karte po standardnim cenama za duele ABA lige su puštene u prodaju u četvrtak. Klub ovom prilikom obaveštava javnost, da u skladu sa propozicijama ABA lige, ali i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata za gostujuće navijače, neće biti, osim na bazi reciprociteta (KK Crvena zvezda dobio je 20 karata za meč koji je odigran u Podgorici u 2. kolu ABA lige)".

Pristalicama Budućnosti neće biti dozvoljen ulaz u "Pionir". "KK Crvena zvezda takođe, nakon sastanka koji je održan u petak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbeđenja, obaveštava javnost da nikome od navijača KK Budućnost VOLI koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u Beograd, neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu". Crvena zvezda poziva navijače da pomognu ekipi da 2018. godinu završe pobedom. "Kapije dvorane biće otvorene dva i po sata pre početka, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima", zaključuje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: ABA liga)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track