TRINKIJERIJU ISTO RITAS I REAL MADRID: Trener Partizana ponovo zablistao! Evo šta je rekao pred put u Litvaniju
Foto: Starsport©

CRNO-BELI IGRAJU SA RITASOM

TRINKIJERIJU ISTO RITAS I REAL MADRID: Trener Partizana ponovo zablistao! Evo šta je rekao pred put u Litvaniju

Košarka -

Crno-beli su prvog dana 2019. godine ranim jutarnjim letom optutovali u Viljnus, gde će u okviru prvog kola TOP 16 faze Evrokupa, sutra od 18 časova igrati protiv Ritasa.

Pred polazak na put, trener Partizanaa Andrea Trinkijeri je poručio:

"Napravili smo sprint na kraju prve faze Evrokupa da se uvalimo, baš da se uvalimo u TOP 16. Sada, Ritas, Fenerbahče, Real Madrid… sve je isto. Svaka utakmica je šansa da budemo bolji i da probamo nešto da napravimo. Nismo favoriti, mi smo ušli baš na kraju, ali moramo da igramo. Još ne znam fizionomiju grupe, dobra je grupa, Ritas je kao četvrti ušao, ali ima kvalitet fantastičan, sad je potpisao evroligaškog centra… Videćemo. Očekujem dobru utakmicu, jako tešku, ali uživamo u tome", istakao je Trinkijeri.

Centar Partizana Đorđe Gagić priželjkuje da 2019. ekipa počne pobedom.

"Ovu godinu smo završili jako bitnom pobedom u ABA ligi, kao što smo želeli. Sada bi bilo dobru da novu počnemo još jednom pobedom. Jednostavno, spremali smo se za tu utakmicu, nema opuštanja, nema novogodišnje euforije. Fokusirani smo na utakmicu. Neće nam biti lako, dobra su ekipa, ozbiljan klub, igrali su dugo Evroligu, ali smo se za takvog protivnika i pripremali", rekao je Gagić.

(KK Partizan, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track