POSLE PORAZA U DERBIJU PRIŠAO MI JE BESAN NAVIJAČ SA PIŠTOLJEM! Šokantna ispovest centra Partizana: Igrati za crno-bele je nekad ZASTRAŠUJUĆE!
Foto: Starsport©

ludilo

POSLE PORAZA U DERBIJU PRIŠAO MI JE BESAN NAVIJAČ SA PIŠTOLJEM! Šokantna ispovest centra Partizana: Igrati za crno-bele je nekad ZASTRAŠUJUĆE!

Košarka -

Centar Partizana, australijski košarkaš Džok Lendejl, u intervjuu za medije iz svoje domovine otkrio je sa kakvim pritiskom se suočava noseći dres crno-belih.

Lendejl ne krije da je igrati za Partizan nije nimalo lako.

"Igrati za Partizan je ludo. To je jedno od 'gotivnijih' iskustava koje sam imao, ali ponekad može da bude veoma, veoma zastrašujuće", rekao je Lendejl, a onda je prepričao scenu koju je doživeo nakon poraza u derbiju od Crvene zvezde.

foto: Printscreen

"Kada smo izgubili od našeg velikog rivala Crvene zvezde, na parkingu ispred dvorane je izbila tuča. Ne izmišljam ovo, 95 posto sam siguran da je lik koji mi je prišao i vikao na mene, imao u jakni pištolj dok je držao ruke u džepovima. Srećom, bilo je tu oko 150 policajaca u punoj opremi koji su se brinuli o tome da sve prođe mirno".

Ipak, Džok tvrdi da nikada ne bi menjao klub i da obožava navijače Partizana.

"Na kraju, ne bih voleo da igram ni za jedne druge navijače na svetu. Oni žive i umiru za košarku, a potpuno je ludo koliko mene ta njihova energija drži svaki put kada igramo, kod kuće ili na strani. Širom grada nema ničega osim ljubavi naših navijača. Ne bih ovo menjao ni za šta na svetu", tvrdi sjajni centar.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track