NE SMEMO DA DOZVOLIMO MORNARU DA NAS PONOVO ISPREBIJA! Trinkijeri oprezan pred meč timom iz Bara
Foto: Starsport©

ABA LIGA

NE SMEMO DA DOZVOLIMO MORNARU DA NAS PONOVO ISPREBIJA! Trinkijeri oprezan pred meč timom iz Bara

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je uoči utakmice sa Mornarom, da njegova ekipa ne sme da dozvoli da je protivnik ponovo "dobije i isprebija", kao što je to bilo u meču u prvom delu sezone.

"Čeka nas duel sa ekipom koja nas je već jednom dobila i 'isprebijala' ove sezone. Da nam se to ne bi desilo ponovo, moramo odigrati sa daleko većom koncentracijom u odbrani i u napadu i shvatiti na koji način oni igraju. Samo tako ćemo sutra biti bolji", rekao je Trinkijeri.

Košarkaši Partizana igraju u subotu od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Mornara iz Bara, utakmicu 14. kola ABA lige. Zbog kazne za crno-bele, ulaz na tribine nije moguć, a utakmici će moći da prisustvuju samo vlasnici karata za parter i lože.Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da ekipa mora da pruži maksimum.

"Ukoliko udju u dobar šuterski ritam, igrači Mornara mogu biti veoma nezgodni i tada su u stanju da svakoj ekipi naprave probleme. Naša želja je da im to onemogućimo i da utakmicu odigramo onako kako nama više odgovara. Ova utakmica, kao i svaka naredna u ABA ligi, za nas je veoma važna i moramo da budemo na maksimumu tokom celog meča", izjavio je Zagorac.

Posle 13 kola u ABA ligi, Partizan je peti na tabeli sa sedam pobeda i šest poraza, a Mornar zauzima osmo mesto skorom od pet pobeda i osam poraza.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track