MILOJEVIĆ ZNA RAZLOG: Evo kako trener Mege komentariše poraz od Olimpije
Foto: Mega

Reakcija

MILOJEVIĆ ZNA RAZLOG: Evo kako trener Mege komentariše poraz od Olimpije

Košarka -

Košarkaši Mege izgubili su u gostima od ljubljanske Olimpije sa 78:91 u 15. kolu ABA lige.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su imali prednost od 14 poena u prvom poluvremenu, ali su odigrali daleko slabije drugo poluvreme i u finišu meča posustali za 7. poraz u ligi.

Trener Mega na ovom meču nije mogao da računa na Kostju Mušidija, centar Filip Stanić je bio u sastavu, ali nije igrao zbog povrede da bi se pri kraju poluvremena povredio Adam Mokoka koji posle toga do kraja utakmice nije ulazio u igru.

"Čestitam Olimpiji na zasluženoj pobedi, vratilo im se za neke poraze u toku sezone. Mi smo odigrali dobro prvo poluvreme, medjutim, povreda Mokoke nas je poremetila, on je ključni igrač za našu odbranu. To se videlo u nastavku utakmice, gde smo primili 26 i 30 poena u trećoj i četvrtoj četvrtini. Prema prvim prognozama, njegova povreda nije toliko teška i mislim da će moći u narednih desetak dana da igra. Mom kolegi i prijatelju Saši Nikitoviću čestitam i želim im da ostanu u ligi, da se takmičimo i sledeće godine zajedno", rekao je Milojević.

Najefikasniji u redovima Mega su bili Zoran Nikolić sa 19 poena i Edin Atić sa 17, a u ekipi Olimpije najbolji je bio Domen Lorbek sa 23 poena.

Posle 15. kola ABA lige, Mega ima skor 8/7 i nalazi se na petom mestu, dok Olimpija ima pet trijumfa iz 15 utakmica i zauzima osmo mesto.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track