POZNATE PETORKE ZA OL STAR! Jokić i Dončić nisu među starterima! Samo Lebron je na Zapadu imao više glasova od Luke, ali ni to nije bilo dovoljno da Slovenac bude izabran! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NBA

POZNATE PETORKE ZA OL STAR! Jokić i Dončić nisu među starterima! Samo Lebron je na Zapadu imao više glasova od Luke, ali ni to nije bilo dovoljno da Slovenac bude izabran! (VIDEO)

Košarka -

NBA liga je objavila imena igrača koji će činiti startne petorke na ovogodišnjem Ol Star meču.

Kapiten Zapada biće Lebron Džejms, a zajedno sa njim u startnih pet se nalaze Stef Kari, Džejms Harden, Kevin Durent i Pol Džordž.

Janis Adetokumbo će predvoditi ekipu Istočne konferencije, a saigrači će mu biti Kajri Irving, Kemba Voker, Kavaj Lenard i Džoel Embid.

Startere su izabrali navijači, predstavnici medija i igrači.

Među izabranima nema prve zvezde Denvera Nikole Jokića, ni preostalih srpskih igrača, ali ni Luke Dončića koji je po glasovima bio ispred Stefa Karija i Kevina Durenta.

Luka Dončić je dobio čak 4.242.980 glasova, Samo Lebron Džejms i Janis Adetokumbo su imali više od mladog reprezentativca Slovenije.

Srpski košarkaši - broj glasova:

Nikola Jokić 1.445.989

Bogdan Bogdanović 243.440

Boban Marjanović 123.533

Nemanja Bjelica 121.732

Miloš Teodosić 65.564

Nikola Jokić ima odlične šanse da se nađe u timu Zapada. Bio je sedmi u izboru navijača, odnosno peti u glasanju predstavnika medija i igrača. Preostalih 14 igrača na klupi za rezerve biraju treneri NBA timova, a njihova imena biće poznata 1. februara.

NBA Ol star održaće se 17. februara u Šarlotu.

Ako uspe da savlada CSKA večeras, Barselona Karija Pešića jednom nogom će biti u četvrtfinalu Evrolige, a kvota da će se to desiti je 2,05.Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - CSKA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track