TRENER UNIKAHE NAŠAO OPRAVDANJE ZA UBEDLJIV PORAZ OD ZVEZDE: Ispraznili smo se protiv Reala, imali smo samo 28 sati za put i pripremu
Foto: Starsport©

EVROKUP

TRENER UNIKAHE NAŠAO OPRAVDANJE ZA UBEDLJIV PORAZ OD ZVEZDE: Ispraznili smo se protiv Reala, imali smo samo 28 sati za put i pripremu

Košarka -

Trener košarkaša Unikahe Luis Kasimiro rekao je da je njegovom timu bilo teško da igra na najvišem nivou u večerašnjem meču protiv Crvene zvezde, obzirom na to da su pre dva dana u ligi pobedili Real Madrid.

"Bila je ova teška utakmica za nas, jer smo ovde došli pre samo 28 sati posle Real Madrida i emotivnog pražnjenja nakon pobede u produžetku. Odmah posle toga smo morali u Beograd. U prvom poluvremenu, smo bili bez energije i intenziteta", rekao je Kasimiro novinarima u Beogradu.

"U drugom poluvremenu smo igrali bolje, s više energije, Ovo je ukupno gledano dobra utakmica za nas, s obzirom na to da se niko nije povredio", dodao je on.

Unikaha je večeras izgubila od Zvezde sa 89:105 u Beogradu, ali utakmica za španski tim nije imala poseban takmičarski značaj, s obzirom na to da su još ranije izborili plasman u četvrtfinale Evrokupa.

"Biće teško u nastavku. Alba je prva u grupi s kojom se ukrštamo. Oni igraju odlično u prepoznatljivom ritmu. Jedino sigurno je da će naš rival imati prednost domaćeg terena", rekao je Kasimiro.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track