LOS ANĐELES ĆE ZAUVEK BITI MOJ DOM: Boban Marjanović se oprostio od Klipersa
Foto: Profimedia

rastanak

LOS ANĐELES ĆE ZAUVEK BITI MOJ DOM: Boban Marjanović se oprostio od Klipersa

Košarka -

Srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović poslat je iz Los Anđeles Klipersa u redove Filadelfije gde će igrati najmanje do kraja sezone.

Ono što je svakako dobro je to da će Bobi najverovatnije imati više prostora da iga u Seventisiksersima nego što je to bio slučaj u timu iz Grada anđela. Ipak, Marjanoviću je bilo lepo u Kaliforniji od koje se oprostio emotivnom porukom .

- Hvala osoblju Klipersa, trenerima i navijačima. Grad Los Anđeles prigrlio je moju porodicu i mene toplinom i ljubaznošću i ostavio mi jeneverovatne uspomene. Hvala za sve. Los Anđeles će zauvek biti dom - napisao je je Bobi na Tviteru.

LA Klipersi i Filadelfija su obavili trejd, put "grada bratske ljubavi" otišli su Tobajas Heris, Majk Skot i Boban Marjanović, dok će u Holivud Londri Šamet, Vilson Čendler i Majk Muskala, kao i brojni pikovi.

Boban Marjanović je NBA karijeru započeo u San Antonio Sparsima, potom je igrao za Detroit, iz kog je tokom prošle sezone, zajedno sa Herisom, došao u Kliperse. Ove sezone prosečno je nastupao 10,4 minuta po meču, ostvarivši proseke od 6,7 poena i 4,2 skoka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track