PONEDELJAK DAN D: Zvezda čeka lekare, pa potpis Riversa
Foto: Profimedia

samo da je zdrav

PONEDELJAK DAN D: Zvezda čeka lekare, pa potpis Riversa

Košarka -

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem u kojem je potvrđeno da se američki košarkaš Kej Si Rivers nalazi u Beogradu na lekarskim pregledima i da će, ukoliko sve bude u najboljem redu potpisati ugovor sa šampionom Srbije do kraja sezone.

– Iskusni Amerikanac Kevin Kresvel Rivers doputovao tokom popodneva u Beograd. Tokom večeri i ponedeljka lekarski pregledi. KC Rivers igra na više pozicija i timu, a ukoliko potpiše ugovor sa KK Crvena zvezda mts doneće veliko iskustvo i kvalitet u ovaj tim crveno-belih.

Amerikanac Kevin Kresvel (KC) Rivers doputovao je u nedelju u Beograd.

Rivers će tokom nedeljnog popodneva i ponedeljka, biti podvrgnut detaljnim lekarskim pregledima od strane medicinskog tima KK Crvena zvezda, imajući u vidu njegovu izričitu želju da nastupa za Crvenu zvezdu.

Iskusni 31-godišni košarkaš iz Šarlota (rođen 1.marta 1987.godine)„pokriva” tri pozicije, niskog krila , beka šutera, I po potrebi plejmejkera, a svojim kvalitetom, i iskustvom predstavljao bi značajno pojačanje za tim crveno-belih.

Rivers je visok 196 centimetara i težak 97 kilograma, a aktuelnu sezonu počeo je u ekipi Ređo Emilije.

Bivši student koledža „Klemson” svoju evropsku epizodu počeo je još 2009.godine igrajući za Beneton iz Treviza, a karijeru pouzdanog i izuzetno kvalitetnog igrača gradio je kroz ekipe Lokomotive, Himkija, Reala (tripla kruna i prvak Evrope), Panatinaikosa (titula prvaka), Bajerna…

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, a za ovaj tim prosečno je ubacivao skoro 15 poena uz 5 skokova i 3 asistencije po meču.Poslednji meč u dresu italijanskog kluba odigrao je u subotu , ubacio je 30 poena (trojke 11-6) uz 7 skokova.

Rivers će po obavljenim lekarskim pregledima, I ako kompletni nalazi budu u skladu sa standardima KK Crvena zvezda, I zvanično postati igrač Crvene zvezde mts u ponedeljak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track