Najnovije vesti

RIVERS POTPISAO ZA CRVENU ZVEZDU: Ti navijači, ta atmosfera... Jedva čekam da zaigram pred Delijama!
Foto: KK Crvena zvezda

HOĆE U EVROLIGU

RIVERS POTPISAO ZA CRVENU ZVEZDU: Ti navijači, ta atmosfera... Jedva čekam da zaigram pred Delijama!

Košarka

Američki košarkaš Kevin Kresvel (KC) Rivers prošao je lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone.

Iskusni, 31-godišnji košarkaš i zvanično je pojačao crveno-bele.

 

Osim nespornog igračkog kvaliteta, reč je o košarkašu sa imidžom ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka.

 

KC Rivers može da igra na tri pozicije (primarne dva i tri), a iskustvo je sticao igrajući u brojnim velikim klubovima (Beneton, Lokomotiva, Himki, Real dva puta, Panatinaikos, Bajern) sa kojima je osvajao i trofeje na najvišem nivou.

 

Tekuću sezonu započeo je u ekipi Ređo Emilije, od koje se oprostio u velikom stilu u subotu uveče, ali je nakon poziva Crvene zvezde kako i sam kaže nakon obavljenih pregleda znao da je njegova nova epizoda u ozbiljnoj košarkaškoj karijeri.

 

"Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera... bilo je veoma uzbudljivo, bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima? Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim’, da pomognem klubu da osvoji najvažniji trofeje i vrati se u Evroligu. To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima. Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba…vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su pokazali da je Kej Si u izvanrednom fizičkom stanju.

 

Novi igrač Crvene zvezde već tokom popodneva priključiće se novim saigračima na treningu, kako bi se što pre uključio u rad tima pred izazove koji slede.

 

Rivers će u Crvenoj zvezdi nositi dres sa brojem 23.

 

 

(KK Crvena zvezda)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...