TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN PREDSEDNIKA BUDUĆNOSTI: Nećete verovati čime se sve služi Dragan Bokan da bi pojačao ekipu pred plej-of ABA lige
Foto: ABA Liga

HTEO SEKULIĆA, SAD JURI BJELICU

TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN PREDSEDNIKA BUDUĆNOSTI: Nećete verovati čime se sve služi Dragan Bokan da bi pojačao ekipu pred plej-of ABA lige

Košarka -

Budućnost je u potrazi za pojačanjem na poziciji centra, a na putu ostvarenja tog cilja ne bira sredstva.

Bar tako tvrdi agent Blagote Sekulića, David Kari Funes.

Taj agent uverava da je predsednik Budućnosti Dragan Bokan noću zvao Sekulića nagovarajući ga da "zaobiđe" Funesovu agenciju i potpiše za šampiona ABA lige.

Iskusni, 36-godišnji košarkaš španske Gipuzkoe iz San Sebastijana demantovao je za crnogorske medije da se vraća u Budućnost, a Funes je preko "Tvitera" poručio:

"Ispred agencije koja zastupa Blagotu Sekulića, zahtevam da predsednik Budućnosti prekine da sramoti svoj klub i navijače tako što zove noću igrače pokušavajući da na podmukao način završi transfer sa agencijom koju on preferira. Vrlo nemoralno. Odvratno".

Specijalizovani portal "Sportando" navodi da se Budućnost, posle neuspeha sa Sekulićem, okrenuo Milku Bjelici, ali bivši košarkaš Crvene zvezde ima ugovor sa japanskim klubom Tojotom Alvark, koji se sada pita za sv.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: ABA liga)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track