NIKOLA BULATOVIĆ O FINALU KRK: Mislim da će biti utakmica na jednu loptu
Foto: Starsport©

KUP RADIVOJA KORAĆA

NIKOLA BULATOVIĆ O FINALU KRK: Mislim da će biti utakmica na jednu loptu

Košarka -

Nekadašnji igrač Partizana i FMP-a Nikola Bulatović došao je u Niš kako bi ispratio utakmice Kupa Radivoja Koraća.

"Kup je na velikom nivou. Nije bilo iznenađenja. Više sam želeo da vidim protivnike Partizana i Crvene zvezde, recimo ekipu Dinamika gde ima dosta talentovanih klinaca koji bez imalo respekta igraju protiv velikih klubova. Dali su svoj maksimum, a taj maksimum uvek može da urodi plodom. Partizan i Zvezda opravdavaju ulogu favorita i svi očekujemo to veliko finale da u sjajnoj atmosferi u Nišu svi uživamo u dobroj košarci", rekao je Nikola Bulatović.

"Partizan i Zvezda su izjednačeni. Crno-beli su dolaskom Trinkijerija i dovođenjem plejmejkera podigao svoju formu, Zvezda je pokazala da je lider ABA lige, ekipa koja konstatno igra sa 8-9 igrača. Mislim da ćemo uživati u jednoj kvalitetnoj utakmici. Mislim da će biti utakmica na 'jednu loptu', što je posebno interesantno za ljubitelje košarke jer će biti neizvesno", kazao je Bulatović.

KO JE NIKOLA BULATOVIĆ

Bulatović je rođen 14. juna 1971. u Podgorici. Igrao je za Budućnost, Partizan, FMP, Beovuk, Sijenu Montepaski, Hapoel, Apolon, Azovmaš, Asesoft, Limasol i Igokeu. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je zlatne medalje na SP u Indijanapolisu 1998. i na EP 1997. u Španiji.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track