ČOVIĆ POLUDEO OD BESA POSLE FINALA: Ovo je krađa! KSS ne postoji, država mora da se pozabavi vređanjem moje žene! Predsednik Zvezde nije čestitao Partizanu
Foto: Dado Đilas

burno posle kupa radivoja koraća

ČOVIĆ POLUDEO OD BESA POSLE FINALA: Ovo je krađa! KSS ne postoji, država mora da se pozabavi vređanjem moje žene! Predsednik Zvezde nije čestitao Partizanu

Košarka -

Posle poraza Crvene zvezde od Partizana (76:74) u finalu Kupu Radivoja Koraća, niko od košarkaša kluba sa Malog Kalemegdana nije se pojavio na dodeli trofeja, trener Milan Tomić nije održao konferenciju za medije, kojima se međutim obratio prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović i to u hotelu u kom je tim odseo u Nišu.

- Ovde se radi o evidentnoj sistemskoj krađi i mi se vraćamo u ona vremena... Mogli ste sami da vidite da KSS ne postoji. To je skup zalutalih ljudi i koji pokušavaju sistemski da kradu. Pogledajte samo u svečanu ložu, nije bilo nikoga iz Crvene zvezde.

Osvrnuo se i na suđenje Ilije Beloševića...

- Što se suđenja tiče, Belošević je celu utakmicu onako tendenciozno i vrlo lukavo potkradao Crvenu zvezdu, da bi na kraju dovršio svoj posao. Nije sviran čist faul u napadu, a pre toga je nagradio dva bacanja kada je isteklo vreme. Svirao je nešto što se u košarci ne svira. Ali, to je Kup Srbije i vrlo ćemo jasno da ispitamo da li u tim akcijama treba da učestvujemo.

Nastavio je da plete po večitom rivalu:

- Oni će verovatno večeras biti srećni, i neka im... Sada je jasno zašto lobiraju po Srbiji. Nije moje da analiziram sastav lože, mislim da država ima puno razloga da se pozabavi time, kao što mora da se pozabavi i time što neko sedam godina vređa moju suprugu, a da to niko ne može da reši. Skoro su se vodile kampanje za uvrede u skupštini, na ulici, da ne pominjem imena tih dama, žena. Nešto nisam video da ste se vi mediji istakli na toj celoj stvari. Verovatno se plašite.

Onda je usledila interesantna insinuacija:

- Mislim da oni imaju jedan kraljevački sindrom, jednog znamenitog kriminalca iz Kraljeva, koji je poznat po delatnosti u sportu. Ali, opet, to nije moje, to je nadležnost državnih organa, kao što i kršenje statuta KSS treba da bude njihovo.

Što se tiče čestitki za pobedu Partizana:

- Večeras neću odgovarati na bilo kakva pitanja i mislim da je Zvezda sa ovim završila bilo kakvu diskusiju na ovu temu. Nikada nisam mogao da čestitam jer je neko nešto ukrao, pa tako ni večeras - dovršio je Čović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track