PARTIZAN DOBIO 12 KARATA ZA VEČITI DERBI: Crvena zvezda saopštila da nema ulaznica u slobodnoj prodaji
Foto: Starsport©

Na bazi reciprociteta

PARTIZAN DOBIO 12 KARATA ZA VEČITI DERBI: Crvena zvezda saopštila da nema ulaznica u slobodnoj prodaji

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da neće biti karata u slobodnoj prodaji za utakmicu sa Partizanom, u 20. kolu ABA lige.

Meč, koji se igra u nedelju od 18 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić", proglašen je utakmicom povišenog rizika, nakon sastanaka sa ;predstavnicima MUP-a i svih službi koje su uključene u organizaciju, navodi se u saopštenju na sajtu Zvezde, koja je domaćin.

Službena lica košarkaškog kluba Partizan dobiće 12 karata na bazi reciprociteta, pošto je i Zvezda dobila 12 karata za utakmicu u novembru kada su crno-beli bili domaćini.

"KK Crvena zvezda, nakon sastanka koji je održan u četvrtak u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu, sa predstavnicima MUP-a, Žandarmerije i obezbedjenja, obaveštava javnost da nikome od navijača Partizana koji budu došli organizovano, ili samoinicijativno u dvoranu, neće biti dozvoljen ulazak u halu. Zbog toga, sektori tribina koji su ranije bili predvidjeni za gostujuće navijače biće popunjeni navijačima Zvezde, jer je njihovo interesovanje veliko", navodi se u saopštenju.

Zvezda je pozvala svoje navijače da u sportskom ambijentu pomognu ekipi da pobedi, kako bi potvrdila prvo mesto pred plej-of ABA lige. Kapije dvorane biće otvorene tri sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala da navijači dodju ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Zvezda je podsetila da je u skladu sa izmenama Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim borilištima, svaki vlasnik dnevne karte obavezan da pokaže svoj matični broj ili podatke iz lične karte.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track