JEZIVO

SKANDAL NA VEČITOM DERBIJU: Navijači Zvezde BRUTALNO vređali Novicu Veličkovića i Ostoju Mijailovića! Uzvikivali im POGRDNE parole! (VIDEO)

Košarka -

Najverniji navijači Crvene zvezde vređali su tokom odlučujućeg večitog derbija kapitena Partizana Novicu Veličkovića i predsednika Ostoju Mijailovića.

Oko 7. 000 Delija uzvikivalo je u glas pogrdne parole kapitenu i predsedniku KK Partizan, kako za vreme derbija, tako i posle istog.

Kapitenu crno-belih Veličkoviću su skandirali - Ti si naša kurva Novice, dok su Mijailoviću poručili - Silov'o te Čović Ostoja!

Skandirannje se moglo čuti tokom čitavog meča, a zvižduci za kapitena Veličkovića na svaki njegov kontakt sa loptom su bili gromoglasni.

Zanimljivo je da niti jedan predmet nije uleteo na teren, ali meč nije mogao da prođe bez incidenata, iako su crno-beli dobili samo tri karte. Naime, pre početka utakmice došlo je do tuče navijača Zvezde iz VIP lože i glumca Milana Kalinića. Incident je brzo okončan, a nepoznati navijač je izvukao deblji kraj.

Utakmica je završena ubedljivom pobedom Zvezde rezultatom 84:63 (21:13, 23:15, 20:13, 20:22) i rezultatom 2:1 u seriji, pa su tako crno-beli sebi obezbedili finale regionalnog takmičenja i borbu za Evroligu.

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track