ZAGORAC NABIJEN EMOCIJAMA POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Partizan još nije porastao! Potučeni smo do kolena
Foto: Starsport©

REALNO

ZAGORAC NABIJEN EMOCIJAMA POSLE PORAZA OD ZVEZDE: Partizan još nije porastao! Potučeni smo do kolena

Košarka -

Košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao večeras da je Crvena zvezda zasluženo prošla u finale ABA lige, ali je i istakao da je siguran da se crno-beli na ovome neće zaustaviti i da će nastaviti da "rastu".

"Teško je stati sad pred vas i reći nešto što ima smisla. Čestitke Zvezdi, zasluženo je ušla u finale...", rekao je Zagorac novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Crvene zvezde 63:84 u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala plej-ofa ABA lige.

"Partizan raste i to je jasno, ali još nije porastao. Rast ovog tima nije linearan, treba da prođe neko vreme, možda i nije realno očekivati da se sve to desi u jednoj sezoni. Za 12 meseci će nekih 12 momaka biti opet ovde, igraće protiv iste ove ekipe i siguran sam da će biti u boljoj situaciji i dodatno konkurentniji za konačan cilj koji Partizan ima", rekao je Zagorac.

On je naveo da su urađene i da se u klubu rade dobre stvari, ali da se "više od ovoga nije moglo".

"Kvalitet je sigurno prevagnuo na Zvezdinu stranu. Nijednog trenutka ne želim da to osporim. Čestitam im", rekao je Zagorac.

Upitan da li je realna ovolika razlika na kraju, Zagorac je rekao: "Večeras jeste očigldno. Potučeni smo do kolena".

"Nije prijatno ni malo, i pazim šta ću da kažem, jake su emocije u ovom trenutku... Realna je razlika, Zvezda nas je u potpunosti nadigrala, ali to ne sme da zavara ukupan utisak cele sezone koja je povratnička Partizana na veliku scenu", dodao je on.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track