MILAN KALINIĆ O TUČI NA MEČU CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA: Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se dogodi i u pozorištu! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

AKTER TUČE NA DERBIJU

MILAN KALINIĆ O TUČI NA MEČU CRVENE ZVEZDE I PARTIZANA: Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se dogodi i u pozorištu! (VIDEO)

Košarka -

Glumac i voditelj Milan Kalinić bio je jedan od glavnih aktera tuče koja se dogodila na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, ovim povodom se i obratio, te ispričao svoje viđenje ovog događaja.

Pred početak derbija došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić, a posle svega jedan od navijača je završio sa krvavom glavom. Među prisutnima koji su razdvajali aktere tuče bio je i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac.

šutanovac smirivao strasti
šutanovac smirivao strastifoto: @starsport

Kako je izgledala tuča možete pogledati na snimku:

Ovim povodom Milan Kalinić je bio gost "Novog jutra" na televiziji Pink gde je govorio o incidentu.

"Vraćao sam film hiljadu puta i dolazim do jednog - isto bih reagovao. Pogotovo kada neko divljački nasrće na sve okolo... Kako se drugačije reaguje u toj situaciji, kada neko napada tvog prijatelja? Možda je i sam sebi razbio glavu, možda sam i ja... ne znam", rekao je između ostalog Kalinić gostujući kod Sarape.

foto: Pritnscreen

"Celog života se trudim da izbegnem nasilje i ponosan sam na to. Tako vaspitavam i svoju decu, da se nađe rešenje. Ponosan sam na tu činjenicu da se nikada nisam potukao. Ovo je prvi konflikt... Ovo je prvi put da sam bio sateran uza zid", rekao je Kalinić.

"Skočio sam da branim svog druga zbog jedne čarke gde je razmenjeneo 5-6 udaraca, pa ako se zbog toga ide u zatvor.... Ovo nije navijački incident, ovo je nešto što je moglo da se desi u pozorištu. Ja sam se pobio jer sam branio svog druga", napomenuo je poznati voditelj.

"Niko me zbog ovoga iz Zvezde nije pozvao, ali nema veze...", rekao je Kalinić i naglasio da mu je igrač Partizana Đorđe Gagić poslao poruku podrške.

foto: Pritnscreen

"Ja sam rekao u 'milimetar' sve što se desilo pa ljudi neka sude... i opet bih isto odreagovao. Da nisam to uradio, sad se ništa ne bi pisalo, ali ja onda sam sa sobom ne bih mogao da živim", naglasio je Kalinić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja