NAPADAJU SUDIJE, A KORUPCIJA I LOPOVLUK PROLAZE NEKAŽNJENO: Čuveni arbitar progovorio o greškama na velikom derbiju (VIDEO)
Foto: Euroleague.net

o teškim odlukama

NAPADAJU SUDIJE, A KORUPCIJA I LOPOVLUK PROLAZE NEKAŽNJENO: Čuveni arbitar progovorio o greškama na velikom derbiju (VIDEO)

Košarka -

Poznati španski košarkaški sudija Migel Anhel Perez Perez, nađao se zajedno sa kolegama, na stubu srama posle finala Kupa kralja, u kojem su njihove odluke u finišu direktno uticale na trijumf Barselone nad Realom (94:93) posle produžetka.

Perez Perez, Huan Karlos Garsija Gonzalez i Benjamin Himenez Trujiljo, su grešili na štetu Barselone i Reala i na kraju priznale koš Ante Tomića kojim su Katalonci došli do trofeja.

Posle nekoliko meseci ćutanja, Perez je odlučio da progovori o svemu i dospeo u žižu španske javnosti.

– Nismo bili u pravu u ključnim trenucima utakmice, ali napravili smo ljudske greške. Ne osećam se krivim, ali se osećam odgovornim, rekao je Perez, a zatim žestoko kritikovao špansko društvo.

– Živimo u zemlji gde nekažnjeno prolaze korupcija i lopovluk koji svakodnevno utiču na živote ljudi. Mi smo napravili grešku, ljudsku grešku, nismo uništili ničiji život, a stavljeni smo na stub srama, rekao je Perez.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track