JOKIĆ I MAREJ VRATILI SERIJU NA POČETAK: Neverovatan preokret Denvera! San Antonio ispustio veliku prednost (VIDEO)
Foto: AP

NBA

JOKIĆ I MAREJ VRATILI SERIJU NA POČETAK: Neverovatan preokret Denvera! San Antonio ispustio veliku prednost (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa posle velikog preokreta savladali su San Antonio Sparse sa 114:105 i izjednačili su na 1-1 u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije.

Tim Grega Popoviča je u dva navrata imao po 19 poena prednosti, bili su u vođstvu tokom celog meča, ali se u poslednjoj četvrtini probudio Džamal Marej, ubacio 21 poen, posle osam uzastopnih promašaja i poveo svoj tim do trijumfa.

Srpski košarkaš Nikola Jokić meč je završio sa 21 poenom, 13 skokova i 8 asistencija.

foto: AP

U Denveru najefikasniji je bio Marej koji je zabeležio 24 poena, uz 2 skoka i 4 asistencije, Pol Milsap mučio se sa faulovima, ali je na kraju njegov indeks iznosio 20 poena, uz 7 skokova.

Na drugoj strani najkorisniji je bio Demar Derouzan koji je odigrao fenomenalnu partiju i ubacio sa 31 poen, dok je Oldridž postigao 24 poena.

Serija se sada seli u Teksas, gde će Sparsi biti domaćini u naredna dva meča.

Izjednačio je i Toronto protiv Orlanda 111:82 na svom terenu na Istoku, uz sjajnu partiju Kavaja Lenarda od 37 poena, dok je na Zapadu Portland odbranio domaći parket trijumfom nad Oklahomom 114:94.

Najefikasniji u Oregonu bio je Si-Džej Mekalum sa 33.

Samlela je Zvezda Budućnost u prve dve utakmice finalne serije ABA lige u Pioniru i večeras (19.00) u Morači ima prvu meč loptu. Kvota na dvojku je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Crvena zvezda.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track