KUKAVICA IZ MORAČE POD LUPOM: Policija provera da li je Marko Lazović tukao navijača Zvezde! (VIDEO)
Foto: Printscreen

bilo je pitanje trenutka

KUKAVICA IZ MORAČE POD LUPOM: Policija provera da li je Marko Lazović tukao navijača Zvezde! (VIDEO)

Košarka -

Crnogorska policija potvrdila je da proverava da li je policijski službenik Marko Lazović tukao navijača Crvene zvezde na košarkaškoj utakmici u Podgorici.

Portal Vijesti objavio je danas snimak na kome se vidi da jedna osoba udara drugu, a da brojni ; navijači pokušavaju da spreče incident. Vijesti u tekstu navode da je na snimku Marko Lazović, službenik Sektora kriminalističke policije, koji tuče navijača Crvene zvezde.

foto: Printscreen

"Izjava policijskog službenika M.L, koji je angažovan u Sektoru kriminalističke policije, a koju je dao na okolnosti navedenog dogadjaja, i snimak su dostavljeni Odjeljenju za unutrašnju kontrolu policije na dalje postupanje", odgovoreno je iz Vijestima iz Uprave policije.

Lazović je sin Zorana Lazovića, bivšeg dugogodišnjeg agenta Agencije za nacionalnu bezbednost.

Zoran Lazović bi, po tvrdnjama medija, trebalo da ubrzo preuzme jednu od čelnih funkcija u Upravi policije nakon što je pre par godina potpisao sporazum o prestanku radnog odnosa. Tada je, pre nego što je Crna Gora ušla u NATO, ukupno 70 službenika ANB-a ili penzionisano ili potpisalo sporazumni prestanak radnog odnosa, što se dovodilo u vezu sa zahtevom Alijanse da se policijske službe oslobode kontroverznih kadrova.

Kurir sport/Beta

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track