SRBIN BUKVALNO POKVARIO STATISTIKU NA SAJTU NBA LIGE! Trener Meloun: Izvinio sam se Nikoli što je igrao 65 MINUTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/AP

NEVEROVATNA MINUTAŽA

SRBIN BUKVALNO POKVARIO STATISTIKU NA SAJTU NBA LIGE! Trener Meloun: Izvinio sam se Nikoli što je igrao 65 MINUTA! (VIDEO)

Košarka -

Trener Denver Nagetsa Majk Meloun rekao je nakon poraza od Portlanda da se izvinio srpskom košarkašu zbog neverovatne minutaže koju je imao na ovom meču.

Nikola je bukvalno pokvario statistiku na zvaničnom sajtu NBA lige. Statistika jednostavno nema mogućnost da prikaže da je neko u igri više od 60 minuta (ne ispisuje broj 6). Trenutno možete videti da je Nikola igrao nešto manje od pet minuta.

foto: Printscreen

"Odigrao je 64 minuta i 58 sekundi. To je ozbiljan broj. Izvinio sam mu se u svlačionici zbog toga. Ne smem to da mu radim, to je previše minuta. Ali mi smo se borili, borili, borili, a ja samo to mogu da tražim od svojih igrača. Izgubili smo dosta lopti i to je odlučilo. Ne žalim ni za čim. Ostavili smo sve na onom parketu. Ostavio sam sve i ja", rekao je Meloun na konferenciji za medije nakon meča.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track