TRESE SE AMERIKA! Lebron Džejms i Nikola Jokić uskoro postaju SAIGRAČI?!
Foto: Profimedia

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

TRESE SE AMERIKA! Lebron Džejms i Nikola Jokić uskoro postaju SAIGRAČI?!

Košarka -

Američki mediji spekulišu da bi najbolji košarkaš na svetu, as Lejkersa Lebron Džejms, mogao naredne godine da zaigra za Denver Nagetse!

Posle razočaravajuće sezone u Los Anđeles Lejkersima, Lebron Džejms će najverovatnije napustiti klub iz LA. U slavnom klubu su se nadali da će im popularni Kralj pomoći da ponovo postanu moćni kao ranije, ali nisu uspeli ni plej-of da izbore. Imali su samo dve pobede više nego prošle sezone.

Novinar ESPN-a Stiven Smit tvrdi da ljudi bliski Dženi Buš, predsednici Lejkersa, ističu da ona želi da trejduje Lebrona i tako dobije što više sredstava.

Novinar Brendon Robinson je otišao korak dalje. On na Tviteru otkriva i koji klub želi da dovede u svoje redove Kralja. Navodno mu je jedan generalni menadžer saopštiio da su Nagetsi spremni da angažuju Lebrona.

Ovo nije prvi put da se Lebron dovodi u vezu sa timom iz Kolorada. Nekoliko puta su čelnici Nagetsa pokušavali a angažuju najboljeg igrača današnjice, ali nisu imali uspeha. Međutim, okolnosti su se promenile. Nagetsi su trenutno jedan od najboljih timova u ligi, imaju velike šanse da se nađu u finalu Zapada. Rastu iz sezone u sezonu...

Naravno, ostaje da vidimo šta su spremni da urade kako bi dobili Lebrona. Ako uspeju u toj nameri, uz Nikolu Jokića, Džamala Mareja i ostale, Denver bi postao veliki favorit za titulu šampiona najjače lige na svetu.

U noći između nedelje i ponedeljka (01.00) je kraj! Neko mora u finale Zapada, a hoće li to biti Denver ili Portland? Kvota na Nagetse Nikole Jokića je 1,60, a na Portland 2,60. Ako mislite da će drama dostići vrhunac, i da će majstorica otići u produžetke, kvota na iks je 13. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Portland.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track