ŽELJKO OBRADOVIĆ BESAN KAO RIS: Jako me boli što smo večeras pokazali ovakvu sliku!
Foto: EPA/DAVID AGUILAR

evroliga

ŽELJKO OBRADOVIĆ BESAN KAO RIS: Jako me boli što smo večeras pokazali ovakvu sliku!

Košarka -

Košarkaši Fenerbahčea su ubedljivo poraženi u polufinalu Evrolige od Efesa sa 92:73.

Naš Željko Obradović je ostao bez šanse da osvoji 10. trofej u elitnom nadmetanju, a ovo je bila njegova prva reakcija.

- Pokušao sam da razumem šta se dogodilo sa mojim timom danas. Stvarno mi je žao mojih igrača. Prvi utisak je da sam prepoznao da naša odbrana nije bila na najvećem nivou protiv tima kakav je Efes na fajnal-foru. Žao mi je naših navijača koji su nam pružali odličnu podršku. Verujem da smo igrali jako dobru košarku ove sezone i jako me boli što smo večeras pokazali ovakvu sliku - istakao je Obradović na početku konferencije za medije.

Povrede su znatno otežale posao Feneru na ovom fajnal-foru, ali legendarni Žoc nije tražio izgovor.

- Ako krenem da pričam o povredama delovaće kao da tražim izgovor. Igrali smo dugo bez nekih naših glavnih igrača. Zato mi je jako krivo. Nismo igrali našu igru.

Ergin Ataman je izborio prvo finale Efesu u istoriji.

- Ovo je naša igra, tako smo igrali cele sezone. Pobedili smo Barselonu u plej-ofu sa 34 razlike u gostima i opet smo odigrali perfektno protiv najboljeg tima u Evropi. Ponosan sam na moje igrače. Kada igramo dobro u napadu sa tempom, dobijamo veću motivaciju za odbranu. Igrali smo odličnu odbranu, ali smo u drugom delu sezone bili sjajni u naoadu. Ovo je razlog što smo na Fajnal foru i zašto ćemo igrati finale - rekao je Ergin Ataman posle meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track