Radnički zove Rakočevića i Brauna

Zvuči li realno?

Radnički zove Rakočevića i Brauna

Košarka -
Stvaramo uslove za nove "jake" ugovore, koji omogućavaju da Kragujevčani uđu u ravnopravnu trku sa najdirektnijim rivalima u ABA ligi, ali i u zemlji, kažu u Kragujevcu

Predsednik košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca, Ivan Grujin, najavio je velike planove za narednu sezonu, a između ostalog, otkrio je da će igrački kadar pokušati da pojača sa dva "zvučna" imena - Igorom Rakočevićem i Eltonom Braunom!

"Stvaramo uslove za nove "jake" ugovore, koji omogućavaju da Kragujevčani uđu u ravnopravnu trku sa najdirektnijim rivalima u ABA ligi, ali i u zemlji za predstojeći nacionalni kup i prvenstvo. Uz pregovore o nastavku saradnje sa delom dosadašnjeg igračkog kadra, "na meti" su i potencijalne novajlije za koje je zainteresovan stručni štab na čelu sa Miroslavom Mutom Nikolićem. Neki od njih su zvučna imena, poput ovih dana prisutnih u domaćim medijima - Rakočevića i Brauna - rekao je Grujin, prenosi zvanični klupski sajt.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić je već sarađivao sa Rakočevićem i to vrlo uspešno, u podgoričkoj Budućnosti, kada je crnogorski klub osvojio duplu krunu. Upravo je Nikolić glavni inicijator ideje da bivši košarkaš Crvene zvezde od naredne sezone bude deo sastava iz Kragujevca. Braun je prethodnih dana dovođen u vezu sa prelaskom u Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track