KUZMIĆEVI RODITELJI ZA KURIR: Još ne znamo šta će biti s našim sinom! Sestra: Bato, ovo je tvoj najveći meč (KURIR TV)
Foto: Kurir

KOŠARKAŠ I DALJE U KOMI

KUZMIĆEVI RODITELJI ZA KURIR: Još ne znamo šta će biti s našim sinom! Sestra: Bato, ovo je tvoj najveći meč (KURIR TV)

Košarka -

Najveći roditeljski strahovi obistinili su se Milanu i Bogdani Kuzmić.

Otac i majka srpskog reprezentativca i povratnika u Crvenu zvezdu Ognjena Kuzmića juče su boravili u Beograd nakon vesti o saobraćajnoj nesreći zbog koje se njihov sin nalazi u komi na intenzivnoj nezi Kliničkog centra Srbije.

foto: Kurir

Sa Ognjenovim roditeljima razgovarali smo kada su napustili šok-sobu i prvi put od udesa videli sina. Potpuno očekivano - u veoma lošem psihičkom stanju, Kuzmići su za Kurir uspeli samo kratko da prozbore:

"Ne znamo još uvek ništa, videćemo ovih dana. Jako smo loše sada, molimo vas za razumevanje".

Među Ognjenovim najbližim je i sestra Olivera. Dok se njen brat bori za život, ona mu šalje pozitivnu energiju s verom u njegov oporavak.

foto: KK Crvena zvezda

"Ti si nešto najjače što postoji, izlazio si kad je bilo najteže na teren, pokazao da si jak. Iz ovoga ćeš izaći još jači, ovo je tvoj najveći meč", poručila je Olivera.

Za porodicu Kuzmić ovo su najteži trenuci u životu i samo oni znaju koliko je mučan svaki sekund neizvesnosti i iščekivanja.

foto: Marina Lopičić, Kurir TV

Podsetimo, Kuzmić je povređen u saobraćajnoj nesreću u blizini Banjaluke u ranim jutarnjim časovima u nedelju, po povratku sa svadbe. Njegov prijatelj koji je bio za volanom "poršea" iznenada je skrenuo u suprotnu traku, očešavši drugo vozilo. Automobil s košarkašem leteo je 200 metara, a zatim pao na krov u polje.

foto: Printscreen Prijedordanas.com

Ognjenovo zdravstveno stanje juče je bilo stabilno, ali i dalje veoma ozbiljno. U ponedeljak ga je u ranim jutarnjim časovima ponovo detaljno pregledao lekarski tim, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

Kurir sport/Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track