LEKARI KUZMIĆA DRŽE U KOMI KAKO NE BI TRPEO JEZIVE BOLOVE! Srpskog reprezentativca očekuje KOMPLIKOVANA OPERACIJA!
Foto: KK Crvena zvezda

NOVI DETALJI

LEKARI KUZMIĆA DRŽE U KOMI KAKO NE BI TRPEO JEZIVE BOLOVE! Srpskog reprezentativca očekuje KOMPLIKOVANA OPERACIJA!

Košarka -

Stanje košarkaša Ognjena Kuzmića je bolje u odnosu na prethodni dan, ali je i dalje vrlo složeno, saopštio je njegov klub Crvena zvezda.

Kuzmić se i dalje nalazi u indukovanoj komi posle saobraćajne nesreće u nedelju, njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu i u sve većem obimu je u stanju da samostalno diše.

Kako navode iz Zvezde, odlukom lekarskog tima Kuzmić će sutra biti podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi vezani za njegovo disanje.

"Zbog složenosti te intervencije košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

Crvena zvezda se i ovom prilikom zahvaljuje svim ljudima dobre volje, klubovima i svima koji i dalje iskazuju veliku brigu za zdravstveno stanje i oporavak našeg Ognjena Kuzmića", zaključuju sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Kuzmić je u nedelju ujutru doživeo tešku saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor. Nekoliko sati kasnije sa teškim povredama glave i grudnog koša prebačen je helikopterom u Beograd, a zbrinut je u Urgentom centru.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja