STAVLJENA TAČKA NA PRIČE O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Saša Đorđević tu temu zatvorio OVIM objašnjenjem
Foto: Starsport©

nema više

STAVLJENA TAČKA NA PRIČE O KALINIĆU I NEDOVIĆU: Saša Đorđević tu temu zatvorio OVIM objašnjenjem

Košarka -

Košarkaški reprezentativci Srbije su se okupili u Beogradu odakle kreću put Kopaonika gde će obaviti prvi deo priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, a selektor Aleksandar Đorđević govorio je i o izostavljanju Nikole Kalinića i Nemanje Nedovića sa psiska kandidata za nacionalni tim.

Na novinarsko pitanje, Đorđević je istakao da je njegov posao da bira igrače.

„Na meni je taj deo i težina zadatka da napravim takve, teške odluke. Kada pogledam na sve igrače, mislim da smo izuzetno spremni i popunjeni na svim pozicijama. Svi su napredovali i iskočili tokom svojih klupskih sezona. Svi koji su bili na spisku od prvog dana biće u konkurenciji i u budućnosti. Moraju da budu spremni da se odazovu u svakom trenutku“, rekao je Đorđević i nastavio:

„Postoje neke vizije i razmišljanja protiv kakvih rivala igramo. To čemu težimo je fizička spremnost, da imamo gabarite u reketu. Poslednjih godina imamo igrače koji su dosta iskočili, došli do kvaliteta i sigurnosti i polažem račune u njih. Razmišljam u tom smeru da oformim igru koja će nam doneti uspeh. Imamo zrelu ekipu, koja zna šta će nas čekati, grupu momaka spremnu za veliki rad. Moramo da respektujemo svakog protivnika“, rekao je Đorđević.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track