SADA SE ORLOVI PITAJU: Srbija sve veći favorit za osvajanje Mundobasketa! Kladionice veruju Saletu Đorđeviću i njegovim pulenima! (FOTO)
Foto: Profimedia

NOVE KVOTE ZA MUNDOBASKET

SADA SE ORLOVI PITAJU: Srbija sve veći favorit za osvajanje Mundobasketa! Kladionice veruju Saletu Đorđeviću i njegovim pulenima! (FOTO)

Košarka -

Sve se promenilo - Čak 16 igrača iz NBA lige otkazalo je selektoru Amerike
učešće na SP, pa su bukmejkeri drastično povećali šanse naše reprezentacije

Do pre samo nekoliko dana Amerika je bila apsolutni favorit da osvoji titulu prvaka sveta u košarci! Više nije! Srbija se sada i te kako pita o tome ko će na krov sveta... Da je tako, potvrđuju i drastične promene koje su uradile kladionice.

foto: Kurir

Naime, doskoro je kvota na klađenje da će SAD biti šampion sveta iznosila mizernih 1,10. To znači da na uloženih 100 dinara zarađujete samo deset dinara. Kvota na Srbiju bila je čak 11 (na uloženih 100 dinara zarada je čak 1.100 dinara). Posle svih promena, uzrokovanih pre svega otkazima Amerikanaca, stanje je sledeće - Amerika 1,30, Srbija 5,00. Naravno i dalje je drim-tim favorit, ali sada su izgubili epitet apsolutnog favorita. A ove promene kvota usledile su posle silnih otkaza u američkoj reprezentaciji. Dosad je čak 16 igrača reklo ne selektoru Gregu Popoviću, a najavljeno je još otkaza.

Inače, sve ostale selekcije imaju neuporedivo manje šanse od Amerike i Srbije. Primera radi, kvota na Španiju, koja je treći favorit, iznosi čak 19.

Kurir.rs/ Miloš Bjelinić Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track