Svi bi da ih vide

LUDNICA ZBOG ORLOVA TRAŽI SE KARTA VIŠE: Pogledajte atmosferu u Zrenjaninu pred meč košarkaša Srbije i Finske (KURIR TV)

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini igra trening meč sa selekcijom Finske.

Sat vremena pre meča oko Kristalne dvorane u Zreenjaninu je mnogo navijača, koji su došli na uživo pozdrave tim selektora Aleksandra Đorđevića, koji još uvek nije kompletan, jer u sastavu neće biti Nikole Jokića. As Denvera priključiće se timu u četvrtak.

Navijači traže kartu više, pošto su sve ulaznice rasprodate još pre desetak dana. Grupa navijača stigla je iz Ljubljane i traži način da uđe na tribine i uživo posmatradešavanja na terenu.

Da podsetimo, posle meča u Zrenjaninu, ekipa se vraća za Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u „Štark areni” imati oproštaj od srpske publike.

Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Nakon toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Ekspedicija Srbije 20. avgusta putuje u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske.

Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track