DVA SCENARIJA TEOVE POVREDE: Oba su teška, a jedan nam se uopšte neće svideti
Foto: Starsport©

KAPITEN NE IDE U LITVANIJU

DVA SCENARIJA TEOVE POVREDE: Oba su teška, a jedan nam se uopšte neće svideti

Košarka -

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić povredio se posle manje od dva minuta koliko je igrao u meču sa Litvanijom (72:68).

Miloš je na parket prepune Arene zakoračio u četvrtom minutu, uz ovacije 18.150 navijača, da bi u petom izašao prvo sa parketa, a onda iz iz dvorane, jer je odmah odveden na snimanje stopala.

Od tada traju i nagađanja o stepenu povrede, zbog koje je kako je sam rekao selektor Đorđević veoma zabrinut, a u ovom trenutku realno je očekivati jedan od dva scenarija.

U slučaju povoljnije opcije, istegnuća tetive, sledi dvonedeljno mirovanje, dok gora varijanta zahteva i mesec dana pauze, tako da je selektor Đorđević u ozbiljnom problemu.

Dani i sati koji su pred nama daće odgovor na sva pitanja i šta je činiti Đorđeviću koji je bez kapitena odveo tim za Kaunas, zajedničkim čarterom sa Litvancima.

Plejmejker i kapiten Srbije je prvu povredu ove vrste doživeo nedugo po dolasku u Kliperse, u oktobru 2017. godine, da bi potom istu obnovio u prvim danima januara 2018. Tada, ipak, oporavak nije trajao tako dugo kao prvi put, kada je van terena bio više od mesec i po dana.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track