NOVE INFORMACIJE! Teodosić ide u Bolonju gde će povredu lečiti pod nadzorom lekara Virtusa! Definitivno propušta Mundobakset?! (FOTO)
Foto: Starsport©

ŠANSE ZA ODLAZAK U KINU SU MINIMALNE

NOVE INFORMACIJE! Teodosić ide u Bolonju gde će povredu lečiti pod nadzorom lekara Virtusa! Definitivno propušta Mundobakset?! (FOTO)

Košarka -

Košarkaška reprezentacija Srbije na Mundobasket u Kini putovaće bez prvog plejmejkera Miloša Teodosića, a šanse da se ipak nađe na planetanom takmičenju su svedene na krajnji minimum.

Kapiten reprezentacije Srbije zbog povrede stopala neće nastupati na Svetskom šampionatu u Kini. U pitanju je upala plantarne fascije, a izgleda da je posle dodatnih pregleda utvrđeno i da je Teodosiću pukao deo tetive i čeka ga nešto duža pauza.

"U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih par dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira" kazao je doktor košarkaške repezentacije Dragan Radovanović za sajt košarkaškog saveza.

foto: Starsport©

Međutim, u međuvremenu se pojavila nova informacija da će Teo u narednih par dana otputovati za Bolonju gde će nastaviti svoj oporavak od povrede uz nadzor lekara Virtusa.

Takođe, isti izvor navodi da naš plejmejker definitivno neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kini ovog leta pa se sada čeka reakcija reprezentacije Srbije.

Srbija je u Areni posle preokreta pred kraj meča savladala Litvaniju, a danas od 18.30 je čeka revanš u Litvaniji. Kvota na novi trijumf Orlova je 1,85, a na pobedu domaćina 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Litvanija - Srbija.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track