Najnovije vesti

ŠTETA, DUH EKIPE NE MOŽE U KINU: Đorđević posle Italije opet govorio o Milosavljeviću, Teodosiću, Lučiću
Foto: Profimedia

Reakcija

ŠTETA, DUH EKIPE NE MOŽE U KINU: Đorđević posle Italije opet govorio o Milosavljeviću, Teodosiću, Lučiću

Košarka

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević prilično emotivno je govorio posle pobede nad Italijom (96:64) u 2. kolu Akropolis kupa u Atini.

- Iz odbrane smo krenuli, odbranom završili. Ima dobrih naznaka, treba bolje da prepoznajemo neke prednosti kada imamo visoke igrače na terenu, treba da imamo bolji razmak između aktera na terenu. Dobar je ovo turnir za nas, ali, ponavljam, velika je, velika šteta... Mislim, veliki peh za nas što duh ekipe, glavni, po načinu kako igra i kako se ponaša prema svakojakim obavezama i samoj igri, Gagi Milosavljević ne može na šampionat, još uvek sam pod utiskom, kao i svi mi - rekao je selektor Đorđević.

 

On je zadovoljan učinjenim, ali i stanjem naša dva košarkaša koja su na oporavku u glavnom gradu Srbije:

 

- Imamo još 12, 13 dana do početka. U Beogradu su nam dva igrača na koje još računamo. Računamo i te kako! Lučićeva povreda napreduje dobro, mislimo da će on za pet, šest dana moći da nam se pridruži, a Teodosića pratimo iz dana u dan. Videćemo, sledi ponovo magnetna rezonanca i nove analize.


U nedelju, od 19.30, sledi megdan sa moćnom Grčkom.

 

- Pridružio im se Adetokumbo, dodao veliki kvalitet. On ne samo toj ekipi, ne samo na ovom prostoru, već i u NBA ligi, druge čini boljim. Čini njihov ambijent boljim. Oni su napravili odluku o tome koje će igrače oko njega da stave. Vidim da su i oni u problemu sa Slukasom, koji je u petak nešto povredio. Ali, mi treba da gledamo u svoj tanjir. Sigurno da sledi dobra, dobra provera za nas - rekao je Đorđević.


Kurir sport / Blic

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...