Najnovije vesti

KINA 2019

SVI SMO TU ZBOG JEDNOG CILJA Bogdan Bogdanović pred put u Kinu: Navikao sam na pritisak, SAD je favorit broj 1 (KURIR TV)

Košarka

Bek reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović ističe da je cela ekipa tu zbog jednog cilja!

NBA zvzeda  dodala je da ne treba već sada govoriti o medalji na Svetskom prvenstvu u Kini, kao i da su Amerikanci i dalje prvi favoriti za zlatnu medalju.

 

"Sve počinje od atmosfere, zabave i prijateljstva, posle je i posao onda mnogo lakše uraditi. Ostaje peh što su nam se povredila dvojica važnih igrača, nedostajaće nam Gagi i Teo, ali povrede su nažalost sastavni deo sporta. Bila je i pre dve godine prava šansa da uzmemo zlato. Daleko je priča o medalji, moramo prvo da se spremimo i da mislimo korak po korak", počinje Bogdanović.

Na pitanje koliko je reprezentacija SAD slabija posle brojnih otkaza, Bogdan odgovara:

“Na papiru su i dalje oni najjači, i dalje su favoriti. Jeste da su znatno slabiji kada ne igraju sve superzvezde, ali i sa ovim timom su velika pretnja – i ovako neiugrani su dobili Špance koji su dugo na okupu. Ekipa SAD je nova, i ta pobeda je pokazatelj koliko su u stvari dobri. Ne treba pumpati lažnu sliku kako su svi otkazali… Treba pre svega doći do njih“.

 

 

kurir.rs / kurir sport 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...