TRINKIJERI U KOPRU BESAN KAO RIS: Bolje da su moji igrači išli na more da LOVE RIBU nego što su igrali košarku!
Foto: Koper Primorska/Ziga Mikeli

PRVI PORAZ CRNO-BELIH

TRINKIJERI U KOPRU BESAN KAO RIS: Bolje da su moji igrači išli na more da LOVE RIBU nego što su igrali košarku!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je večeras da je njegova ekipa u meču protiv Primorske bila "jako loša u svemu".

"Čestitam Primorskoj, bili su bolji u svim aspektima igre. Koncentraciji, odbrani, napadu... Mi smo imali jako loš pristup utakmici. Košarka zahteva koncentraciju, bez koncentracije je jako teško igrati. Mi smo bili bez koncentracije", rekao je Trinkijeri, koji se tokom meča konstantno nervirao, čak i besneo.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Primorske sa 68:56 (22:14, 14:14, 20:11, 12:17) u drugom kolu ABA lige i tako doživeli prvi poraz u sezoni.

"Nismo ništa pogodili, imali smo sedam asistencija, naši plejmejkeri nula, mislim da je jako teško igrati. Ovo je bila do sada sigurno najlošija utakmica, bili smo jako loši u svemu", poručio je Trinkijeri i dodao:

"Nismo bili spremni da igramo, to je još gore nego potceniti rivala. Baš nismo bili spremni da igramo, igrači nisu bili spremni da igraju košarku. Trebalo je da idu na more da love ribu! Danas uopšte nismo došli na utakmicu. Danas je bilo jako loše. Atmosfera je bila sasvim okej, Primorska je dobra ekipa, ima super dvoranu"

Crno-beli će iz Kopra putovati direktno u Viljnus, gde će se u utorak sastati sa ekipom Ritasa u trećem kolu Evrokupa.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track