FENERU FENJER! Željko Obradović odavno nije bio ovako besan na svoje igrače: Ne mogu da verujem šta sam video!
Foto: Starsport©

KAP PRELILA ČAŠU

FENERU FENJER! Željko Obradović odavno nije bio ovako besan na svoje igrače: Ne mogu da verujem šta sam video!

Košarka -

Fenerbahče igra očajno od početka sezone, jedan od glavnih kandidata za osvajanje Evrolige posle prva četiri kola ima skor od mizernih 1-3 i nalazi se pri samom dnu tabele.

Srpski stručnjak i najtrofejniji evropski trener bio je vidno frustriran posle poraza protiv Armanija, čak trećeg u prva četiri kola.

"Nismo igrali dobro. Ništa nismo uradili od onoga što smo pripremili. Apsolutno ništa.Odgovornost je najviše na plejmejkerima. Stvarno ne razumem zašto toliko radimo i onda igramo tako kako igramo. To je sramota. Ne mogu da verujem šta sam video večeras", rekao je Željko Obradović posle meča.

foto: Printscreen

Nije imao razumevanja za svoje igrače.

"Jasno je daje Evroliga teška, da su igrači umorni. Posle utakmice u prvenstvu su imali dva dana slobodno, šta sam mogao još da im uradim? Da im dam nedelju dana? Da li treba da ih molim ili možda da im govorim: 'Hajde, momci, hajde da igramo, mi smo dobar tim...' Znaju oni kakav sam ja, hajde da uradimo nešto više", rekao je Obradović.

Obradović ne može da veruje da niko nije u stanju da razume njegove ideje i zamisli.

"U našem timu, ja ne vidim igrača koji je sposoban da razume. Ako bekovi ne razumeju kako treba da igramo, biće veoma teško. Bekovi su važniji od visokih igrača", rekao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track