CRNO-BELI DOČEKUJU LITVANCE U EVROKUPU: Partizane, sad pobedi! Trijumf obezbeđuje plasman u top 16
Foto: Beta

Evrokup

CRNO-BELI DOČEKUJU LITVANCE U EVROKUPU: Partizane, sad pobedi! Trijumf obezbeđuje plasman u top 16

Košarka -

Košarkaši Partizana su konačno dočekali duži period utakmica u Beogradu! Posle pobede u derbiju, crno-beli su naoštreni da večeras sruše i Ritas u Evrokupu.

Momci trenera Andree Trinkijerija u poslednja dva meča ovog takmičenja nisu izgledali dobro, u Areni ih je preslišala Venecija, a potom i Tofaš u Bursi. Neuspesima bi trebalo stati na kraj, a pobedom nad Litvancima crno-beli obezbeđuju plasman u top 16.

To čak može da se desi čak i u slučaju poraza, ali samo u slučaju da trijumfuju Venecija i Lokomotiva. Međutim, u taboru Partizana niko ne razmišlja o drugom scenariju.

- Nismo mogli da pogodimo olimpijski bazen - slikovit je bio Trinkijeri posle derbija u kome je njegov tim pogodio tek tri trojke iz 26 pokušaja, a desilo se da ona Gordićeva u 37. minutu bude i ključna.

Dakle, ovaj segment igre mora da bude mnogo bolji. Crno-beli su u prvom delu ove faze slavili u Vilnjusu uz sjajnu partiju Markusa Pejdža. Dobro je što se u ekipu vratio oporavljeni Kori Volden, jer je u poslednje vreme prilično škripalo u organizaciji igre.

Partizan je za najmlađe navijače pripremio iznenađenje, pa će dečaci i devojčice do 12 godina moći da podignu besplatne ulaznice za večerašnji meč.

(Kurir.rs / P. G. / Foto:Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track