Krstić: Želeo sam da slavim rođendan na Igrama
Foto: BETA

Žal kapitena

Krstić: Želeo sam da slavim rođendan na Igrama

Košarka -
Nenad Krstić napunio 29 godina na pripremama, a ne na Igrama, kako se nadao

Žal za Londonom!Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić juče je proslavio 29. rođendan na pripremama u Vršcu. Centar CSKA ističe da mu je žao što ovaj dan nije proslavio na Olimpijskim igrama u Londonu, na koje se nismo kvalifikovali.- Gledaćemo naše na Olimpijskim igrama i verujem da imamo favorite za medalju. Pratićemo u novinama šta se dešava, uz jutarnju kaficu. Žao nam je što nećemo biti na Igrama, ali šta da se radi, život ide dalje. Mi se sad koncentrišemo na predstojeća takmičenja - rekao je Krstić, koji je od saigrača na poklon dobio tortu.Reprezentativac Duško Savanović ističe da će se potruditi da pogleda naše sportiste na Igrama u Londonu.- Svi ste upoznati s radom i životom sportista, pogotovo kad se pripremaju za neko takmičenje. Možda i pogledamo mnogo toga, a može da se dogodi da po deset dana ne vidimo ništa iz Londona. Naravno da našim sportistima želim što više medalja - poručio je Savan.

Pobeda nad LetonijomKošarkaška reprezentacija Srbije savladala je sinoć u Vršcu selekciju Letonije sa 94:85 (24:23, 24:21, 22:13, 24:28). Najefikasniji na meču bili su Teodosić sa 24, Erceg i Lučić sa po 14 i Bjelica sa 12 poena, dok su kod Letonaca Strelniks i Bertrans ubacili po 15 poena.Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2013, koje će biti održano u Sloveniji, reprezentacija Srbije počinje 14. avgusta, utakmicom na gostujućem terenu protiv selekcije Islanda.

Duda Ivković: Cela Srbija da ih podržiSelektor „orlova“ Dušan Ivković ističe da cela nacija treba da bude uz svoje sportiste u Londonu.- Naravno da ćemo svim srcem biti uz naše u Londonu i smatram da cela Srbija treba da bude uz njih. Oni predstavljaju našu zemlju. Postoji žal što nismo tamo. Što se mene tiče, navijaću za naše, a imao sam sreće da dvaput učestvujem na Igrama i znam kako je to lep osećaj - Ivković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track