DRAGAN BAJIĆ PRED MEGU:  Moramo da iskoristimo oscilacije koje oni imaju u igri!
Foto: Saša Pavlić

ABA LIGA

DRAGAN BAJIĆ PRED MEGU: Moramo da iskoristimo oscilacije koje oni imaju u igri!

Košarka -

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je danas da njegova ekipa mora da iskoristi oscilacije Mega Bemaksa ako želi pobedu u predstojećem meču ABA lige.

"Očekuje nas utakmica na domaćem terenu koja je jako bitna, ali nama je svaka bitna do kraja sezone. Ekipa Mege je specifična, nikako ne smemo dozvoliti da udjemo u njihov ritam. Moramo iskoristiti oscilacije koje oni imaju da bismo došli do pobede. Talentovani su, popunjeni na svim pozicijama, s dobrom energijom", rekao je Bajić.

Košarkaši Mege u nedelju od 12.00 dočekuju Megu u utakmici devetog kola ABA lige.

"Naša boljka je ofanzivni skok i radili smo na tome da se ovaj segment popravi. Specifičan je termin, oni su imali utakmice u ovom terminu i bolje će se prilagoditi", rekao je Bajić.

"Očekujem od svojih igrača da imaju energije, rekao sam im da izmedju sebe moraju imati više poštovanja, svi zavisimo jedni od drugih i svi zavisimo od istog koša. Imali smo kroz treninge dosta energije i nadam se da ćemo to preneti i na teren", dodao je on.

Košarkaš Igokee Djordje Gagić naveo je da njegovu ekipu očekuje jako bitna utakmica.

"Ekipa Mege je jako mlada, mnogo trče i sigurno neće biti lako. Mi ćemo pokušati što bolje da se spremimo da iskontrolišemo njihovu tranziciju, defanzivni skok i da privedemo utakmicu u našu korist. Mi nismo imali sreće u prethodne dve utakmice, protiv Krke i ; Budućnosti, ali je evidentno da smo podigli energiju. Vidi se napredak, treba nam momenat da prelomimo i nadam se da će se to dogoditi u nedelju", rekao je Gagić.

Nakon osam odigranih kola, Igokea je na pretposlednjem mestu na tabeli ABA lige sa jednom pobedom i sedam poraza. Isti skor ima i Mega koja je poslednja na tabeli.

Kurir sport / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track